Ohjelmistot

Käyttämämme Maestro-ohjelmisto on helppokäyttöinen ja edullinen ottaa käyttöön. Ohjelmiston ylläpidosta ja toimivuudesta vastaa tilitoimisto.

Ohjelmisto tai asiakkaan tarvitsema osa siitä on lisäksi käyttöönotoltaan helppo ja edullinen. Kuukausimaksua vastaan asiakas saa käyttöönsä esimerkiksi laskutusohjelman, jonka ylläpidosta ja toimivuudesta vastaa tilitoimisto. Yhdistettynä sähköiseen tiliotteen ja viitteiden noutoon on asiakkaalla käytössään ajantasainen myyntireskontra. Ohjelmiston hankinta ja ylläpito jäävät asiakkaalta pois. Laskutus-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden verkkolaskujen lähetyksen ilman erillistä ohjelmakustannusta.


Ostolaskujen osalta asiakas voi käyttää ostolaskuosiota etänä, jolloin hän tallentaa itse ostolaskut reskontraan. Tämä edellyttää kirjanpitäjän ja asiakkaan välistä kommunikointia kirjauksista. Hoidamme tarvittaessa asiakkaidemme ostolaskujen kirjaamisen reskontraan sekä niiden maksatuksen. Ostolaskut ja maksutapahtumat siirtyvät suoraan kirjanpitoon sekä pankkiliikenteeseen ja avoimet ostolaskut ovat aina ajan tasalla. Erillisenä palveluna tarjoamme sähköistä ostolaskujen kierrätystä jolloin paperilaskuja ei tarvitse arkistoida.


Maestron taloushallinto-ohjelmistossa osto- ja myyntireskontra sekä palkat on integroitu jolloin kerran järjestelmään kirjattu ostolasku tai palkka siirtyy kirjanpitoon ja pankkiliikenteeseen automaattisesti. Näitä ei esim. tarvitse näpytellä uudelleen pankkiin maksettavaksi.
Lisäksi asiakkaalla on etäkäyttöyhteyden avulla mahdollista selailla kirjanpidon raportteja.


Tutustu Maestroon: